بازیار ورکبازیار ورکبازیار ورکبازیار ورک
  • اخبار تکنولوژی
  • طراحی وب
    • وردپرس
    • آموزش HTML
  • آموزش آفیس
    • word
    • Excel
    • Powerpoint
  • آموزش گرافیک
    • فتوشاپ
    • آموزش عکاسی
    • ویرایش فیلم
    • ویرایش عکس
    • سه بعدی و انیمیشن
  • سئو
  • معرفی نرم افزار
  • مجله موفقیت
  • مجله کسب و کار
  • ترفندها
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آموزش سئو محتوا
آموزش سئو محتوا
نوامبر 15, 2022
تایید وب سایت توسط گوگل
تایید وب سایت توسط گوگل
نوامبر 17, 2022

سئو سایت وردپرس

سئو سایت وردپرس

بهبود سئو  سایت وردپرس شما برای جذب ترافیک بیشتر به وب سایت‌تان بسیار مهم است. متأسفانه بیشتر راهنماهای سئو سایت وردپرس برای شروع کار کاربران جدید بسیار فنی است. اگر در افزایش ترافیک وب سایت خود جدی هستید، پس باید به بهترین شیوه های سئو سایت وردپرس توجه کنید. در این مقاله، نکات برتر سئو سایت وردپرس را با شما به اشتراک می‌گذاریم تا به شما در بهبود سئو  سایت وردپرس کمک کرده و بتوانید ترافیک ارگانیکی داشته باشید.

شاید شما این را شنیده باشید که خیلی از متخصصان می گویند وردپرس، سئو دوستانه است. در واقع به همین دلیل است که افراد زیادی وردپرس را برای راه‌اندازی یک وبلاگ یا وب سایت انتخاب می‌کنند.

در حالی که مطمئن هستیم، وردپرس کدی که ایجاد می‌کند از بهترین شیوه‌های سئو پیروی می‌کند، اما اگر می‌خواهید حداکثر تلاش‌های سئوی خود را انجام دهید، باید کارهای بیشتری انجام دهید و این کافی نیست.

ما چندین مرحله عملی و مهم را به شما معرفی می‌کنیم که شما باید برای بهینه سازی و سئو سایت وردپرس خود استفاده کنید.

مقدمه 

شاید شروع به کار بهینه سازی سایت برای سئو سایت وردپرس در کاربران تازه‌کار کمی ایجاد نگرانی کند. اما نگران نباشید، اصلا کار پیچیده‌ای نیست. برای یادگیری اصول اولیه از اینجا شروع کنید و سپس می‌توانید به‌سادگی این اصول را در وب سایت شخصی خود پیاده‌سازی کنید.

سئو چیست؟

SEO مخفف مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو است. سئو یک استراتژی است که توسط صاحبان وب سایت به کار گرفته می شود تا با رتبه بالاتر در موتورهای جستجو، ترافیک بیشتری  را کسب کنند.

بهینه سازی موتور جستجو به معنای فریب گوگل نیست. این یعنی ایجاد وب سایتی که کد و قالب بندی بهینه‌ای داشته باشد و این امر باعث شود تا موتورهای جستجو بتوانند وب سایت را پیدا کنند.

وقتی افراد در موتورهای جستجو مباحثی را می‌نویسید و جستجو می‌کنند، محتوای بهینه شده توسط موتور جستجو در نتایج جستجوی بالاتری ظاهر می‌شود، و افراد بیشتری را درآن وب سایت می‌توان مشاهده کرد.

چرا سئو مهم است ؟

موتورهای جستجو اغلب بزرگترین منبع ترافیک برای اکثر وب سایت‌ها هستند.

گوگل و سایر موتورهای جستجو از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای برای درک و رتبه بندی مناسب صفحات در نتایج جستجو استفاده می‌کنند.

اگر محتوای سایت شما بهینه نشده باشد، موتورهای جستجو نمی‌دانند چگونه آن را رتبه‌بندی کنند درنتیجه وقتی افراد مباحثی را در موتورهای جستجو، جستجو می‌کنند، وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی‌شود و تمام این ترافیک را از دست می‌دهید.

مبانی سئو سایت وردپرس

سئو بحث بسیار فنی نیست و شما صرفا با یادگیری چند نکته اساسی درباره سئو می‌توانید باعث افزایش چشمگیر ترافیک وب سایت خود شوید.

برای استفاده از تکنیک‌های زیر نیازی به تخصص در فناوری ندارید. اگر شما از وردپرس استفاده می‌کنید، پس آنچه را لازم دارید دریافت کرده اید!

بیایید شروع به بهینه سازی وب سایت خود کنیم.

تنظیمات قابلیت مشاهده سایت خود را بررسی کنید

وردپرس با یک گزینه داخلی برای مخفی کردن وب سایت شما از موتورهای جستجو همراه است. هدف از این گزینه این است که قبل از آماده شدن برای عمومی شدن، به شما فرصت دهد تا در وب سایت خود کار کنید.

اگر وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی‌شود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید این گزینه عیب یابی نشده است.

به سادگی به پنل مدیریت سایت وردپرس خود وارد شوید و از قسمت تنظیمات » صفحه خواندن را بررسی کنید.

شما باید به قسمت “نمایش به موتور جستجو” بروید و مطمئن شوید که کادر کنار “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” علامت زده نشده است.

سئو سایت وردپرس

فراموش نکنید که برای ذخیره تغییرات ، روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید.

استفاده از ساختار URL دوستانه سئو در سایت وردپرس

URL های سئو دوستانه شامل کلماتی هستند که به طور واضح مطالب صفحه را توضیح می‌دهند و خواندن آن‌ها توسط انسان و موتورهای جستجو آسان است.

برخی از نمونه ‌های URL های سئو دوستانه عبارتند از:

https://www.learnparsi.com/how-to-install-wordpress/

https://www.learnparsi.com/سئو-وردپرس

توجه کنید که این URL ها قابل خواندن هستند و یک کاربر می‌تواند فقط با نگاه کردن به متن URL، آنچه را که در صفحه مشاهده می کند، حدس بزند.

بنابراین یک URL غیر سئو دوستانه به چه صورت است؟

https://www.learnparsi.com/?p=10467

http://example.com/archives/123

توجه کنید که این URL ها از اعدادی نامربوط به محتوا استفاده می‌کنند، و یک کاربر نمی‌تواند با مراجعه به URL حدس بزند که در صفحه چه چیزی را پیدا خواهد کرد.

استفاده از ساختار پیوند سئو دوستانه، شانس شما را برای دستیابی به موقعیت های بهتر در نتایج جستجو بهبود می‌بخشد.

اما چگونه می‌توانید ساختار پیوند لینک سایت وردپرس خود را بررسی و به روز کنید.

شما باید از صفحه تنظیمات » صفحه پیوندهای یکتا را باز کنید. گزینه “نام نوشته” را انتخاب کنید و سپس روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید تا تنظیمات خود را ذخیره کنید.

سئو سایت وردپرس

توجه: اگر وب سایت شما بیش از ۶ ماه است که در حال اجرا است، بنابراین ساختار پیوند خود را تغییر ندهید مگر اینکه از گزینه “عددی” استفاده می‌کنید. اگر از “روز و نام” یا “ماه و نام” استفاده می کنید، استفاده از آن را ادامه دهید.

با تغییر ساختار پیوند خود در یک سایت مستقر، تمام تعداد اشتراک گذاری رسانه‌های اجتماعی خود را از دست خواهید داد.

  • توصیه می شود : بهترین url برای سئو

اگر باید ساختار پیوند خود را تغییر دهید، از یک شخص حرفه‌ای و مسلط کمک بگیرید، زیرا آن‌ها می توانند ریدایرکت‌های مناسبی را تنظیم کنند.

WWW در مقابل غیر WWW

اگر به تازگی وب‌سایت خود را راه‌اندازی کرده‌اید، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از آدرس www (http://www.example.com) یا غیر www (http://example.com) در URL سایت خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  ایمیل خوش‌آمدگویی سفارشی در وردپرس

موتورهای جستجو این‌ها را دو وب سایت متفاوت می‌دانند ، بنابراین این بدان معنی است که شما باید یکی را انتخاب کنید و به آن بچسبید.

می توانید اولویت خود را با مراجعه به صفحه تنظیمات »عمومی تنظیم کنید. URL مورد نظر خود را در هر دو قسمت “آنشانی وردپرس” و “نشانی سایت” اضافه کنید.

سئو سایت وردپرسالبته ممکن است برخی ادعا کنند که این مورد تاثیری در سئو ندارد.

بهترین افزونه سئو سایت وردرس

یکی از بهترین بخش ها در مورد وردپرس این است که برای همه‌چیز افزونه‌ای وجود دارد. و سئو نیز از این قاعده مستثنی نیست. هزاران افزونه برای سئو سایت وردپرس وجود دارد که این امر انتخاب بهترین افزونه سئو سایت وردپرس را برای مبتدیان دشوار می کند.

اما نگران نباشید ما راهنمایی‌های مفیدی برای انتخاب راحت یک افزونه را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

انتخاب بهترین افزونه سئو سایت وردپرس

افزونه سئو سایت وردپرس

هنگامی که صحبت از انتخاب بهترین افزونه سئو سایت وردپرس می شود، شما به احتمال زیاد انتخاب‌های خود را به دو راه حل محبوب کاهش می دهید : Yoast SEO یا All in One SEO Pack .

این دو افزونه از بهترین ها در حوزه ی بهینه سازی می باشند و امکانات فوق العاده ای در اختیار کاربران خود قرار می دهند. طبق مشاهدات و تحقیقات هر دو افزونه Yoast SEO و All in One SEO کاربرپسند هستند و بیشترین نصب را در بین سایر افزونه ها به خود اختصاص داده اند که نشان دهنده مشهور بودن آن هادر هر زمانی است.

افزونه ی یواست سئو در واقع افزونه ی قدرتمندی است و دارای تنظیمات زیادی است که با دقت و حوصله باید آنها را بررسی کنید. البته به محض فعال سازی افزونه راهنمایی با عنوان تور برای شما فعال می شود که به صورت پنجره ای مراحل را برای شما نشان می دهد و می توانید از این طریق آن را تنظیم کنید. در واقع می توان گفت راهنمای نصب این افزونه برای افراد مبتدی بسیار مناسب است.

پس از نصب و فعال سازی افزونه  “All in one seo” در منوی سمت راست وردپرس در پیشخوان نام آن به چشم می خورد. با کلیک روی آن به بخش تنظیمات افزونه منتقل خواهید شد. تمامی تنظیمات افزونه All in one seo در یک صفحه گنجانده شده است. این امر به ظاهر خوب است اما باعث پیچیدگی می شود و فهم آن کمی دشوار است. اکثر کاربران تمایل دارند تنظیمات را به صورت مرحله به مرحله انجام دهند تا به انتها برسند.

تنظیمات افزونه مربوط به بخش های متعددی از جمله عنوان صفحه، صفحه اصلی و … می شود. با یک آیکون بعدی شما می توانید به سراغ تنظیمات بعدی بروید. در واقع این افزونه نیز برای مبتدیان مناسب است.

افزونه ی Yoast SEO با خود تمامی ویژگی ها را نصب می کند و فقط کافیست آنها طبق دستورالعمل تنظیم شوند. برخی از این ابزارها عبارت است از:

  • نقشه سایت XML
  • بخش های ناوبری
  • بخش متا تگ ها
  • درون ریزی اطلاعات webmaster tools
  • ساخت robots.txt و .htaccess
  • درون ریزی و برون بری اطلاعات سئو

افزونه All in One SEO دارای ویژگی های فراوانی است اما به صورت پیش فرض فعال نیستند. برای اینکه ویژگی ها را فعال کنید باید از بخش مدیریت ویژگی ها این کار را انجام دهید. موارد زیر را می توانید فعال کنید:

  • نقشه ی سایت XML
  • Robots.txt
  • ویرایشگر فایل
  • بلاکر ربات های مخرب
  • متاتگ ها
  • درون ریزی و برون بری اطلاعات سئو
  • مدیریت عملکردها

همانطور که دیدید هر دو افزونه برای بخش بهینه سازی سایت شما گزینه های حرفه ای و خوبی هستند اما هر کدام مزیت ها و معایبی دارند که می توانید با مقایسه ای که انجام دادیم یکی را انتخاب کنید. از اینکه بخواهید هر دو افزونه را با هم استفاده کنید جالب نیست و در بعضی قسمت ها ممکن است تداخلاتی پیش آید. پس با دقت انتخاب کنید.

نقشه XML را در وردپرس خود اضافه کنید

نقشه سایت XML یک فایل با فرمت خاص است که لیست هر صفحه در وب سایت شما را نشان می‌دهد. این کار باعث می‌شود موتورهای جستجو بتوانند همه مطالب شما را پیدا کنند.

در حالی که اضافه کردن نقشه سایت XML باعث افزایش رتبه جستجوی سایت شما نمی‌شود، اما به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا صفحات را سریع پیدا کنند و رتبه‌بندی آن‌ها را آغاز کنند.

اگر از افزونه Yoast SEO استفاده می کنید، به طور خودکار نقشه سایت XML را برای شما ایجاد می کند. برای یافتن نقشه سایت خود، فقط به این URL بروید (فراموش نکنید که shembull.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید):

http://example.com/sitemap_index.xml

در قسمت بعدی به شما خواهیم گفت که چگونه نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید.

سایت خود را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید

راهنمای گام به گام سئو سایت وردپرس 

کنسول جستجوی گوگل ، که به عنوان Webmaster Tools نیز شناخته می‌شود، مجموعه ای از ابزارهایی است که توسط گوگل برای صاحبان وب سایت ها ارائه شده تا چگونگی مشاهده محتوای آن‌ها توسط موتور جستجو را نشان دهد.

این گزارش ها و داده ها کمک بزرگی برای بهبود سئو سایت به شما می‌کند. همچنین می توانید اصطلاحاتی که کاربران جستجو کرده‌اند را ببینید، نحوه نمایش هر صفحه در نتایج جستجو و اینکه چند بار روی صفحات شما کلیک شده را نیز مشاهده کنید.

تمام این اطلاعات به شما کمک می کند تا درک کنید چه چیزی در سایت شما کار می کند و چه چیزی نیست. سپس می توانید استراتژی محتوای خود را بر این اساس برنامه ریزی کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش افزودن reCAPTCHA به وردپرس

کنسول جستجوی گوگل همچنین هنگام  وجود مشکلی در وب سایت شما به شما هشدار می دهد، مانند زمانی که ربات‌های خزنده موتور جستجو قادر به دسترسی به سایت نیستند و… .

پس از افزودن وب سایت خود به کنسول جستجوی گوگل، روی منوی Crawl کلیک کرده و سپس Sitemaps را انتخاب کنید.

پس از آن باید بر روی دکمه Add Sitemap کلیک کنید.

نقشه اصلی شما sitemap_index.xml است بنابراین پیش بروید و آن را ارسال کنید.

هنگامی که نقشه سایت خود را با موفقیت اضافه کردید، در حالت انتظار قرار دارد. بعد از گذشت چند ساعت ، می توانید برخی از آمارهای مربوط به نقشه سایت خود را مشاهده کنید.

ما توصیه می کنیم برای جمع آوری داده‌های مفید، کنسول جستجوی خود را حداقل به صورت ماهانه بررسی کنید و پیشرفت سئوی وب سایت خود را ببینید.

بهینه سازی پست های وبلاگ خود برای سئو سایت وردپرس

اغلب مبتدیان این فکر اشتباه را دارند که تنها با نصب و فعال سازی یک افزونه سئو وردپرس تمام موارد مورد نیازسئو سایت انجام خواهد شد. سئو فرایندی مداوم و مستمر که اگر می خواهید حداکثر نتیجه را ببینید باید آن را دائم به کار ببرید.

Yoast SEO شما را راهنمایی می‌کند تا یک عنوان، توضیحات و کلمه کلیدی اصلی را به هر پست و صفحه وبلاگ اضافه کنید. همچنین پیش نمایشی از آنچه  که کاربران هنگام نمایش وب سایت شما در نتایج گوگل مشاهده می کنند را به شما نشان می‌دهد.

توصیه می کنیم برای به دست آوردن حداکثر کلیک، عنوان و توضیحات خود را بهینه کنید. هنگام نوشتن پست وبلاگ خود ، به سادگی به قسمت SEO Yoast بروید و از آن استفاده کامل را کنید.

بهترین سئو سایت وردپرس

اگرتا اینجا اصول اولیه سئو وردپرس را دنبال کرده باشید و از بهترین افزونه سئو  سایت وردپرس استفاده می‌کنید، از خیلی وب‌سایت‌ها جلوتر هستید.

اما اگر می خواهید نتایج بهتری داشته باشید، باید بهترین روش‌ها را در وردپرس خود استفاده کنید که ما به شما آن‌ها را می‌گوییم.

این روش‌ها خیلی فنی نیستند اما اگر آن‌ها را دنبال کنید، تفاوت بزرگی برای شما ایجاد می کنند.

استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس

راهنمای گام به گام سئو سایت وردپرس 

وردپرس به شما امکان می دهد تا پست‌های وبلاگ خود را بر اساس دسته ها و برچسب ها طبقه بندی کنید . این امر باعث می‌شود تا بتوانید محتوای خود را بر اساس موضوعات ، مدیریت کنید، و همچنین کاربران بتوانند محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند.

دسته‌ها و برچسب‌ها همچنین به موتورهای جستجو کمک می کنند ساختار وب سایت شما را درک کنند.

دسته بندی‌ها برای گروه بندی گسترده پستهای شما در نظر گرفته شده است. اگر وبلاگ شما یک کتاب بود، آن‌گاه دسته ها همان فهرست محتوا خواهند بود. به عنوان مثال ، در یک وبلاگ شخصی می توانید دسته هایی مانند موسیقی، غذا، مسافرت و غیره را داشته باشید. دسته بندی‌ها سلسله مراتبی هستند، بنابراین می توانید دسته‌های زیرمجموعه را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

از طرف دیگر ، برچسب‌ها کلمات کلیدی خاصی هستند که محتوای یک پست را توصیف می کنند. به عنوان مثال، یک پست ثبت شده در دسته بندی مواد غذایی می تواند برچسب هایی مانند سالاد ، صبحانه ، پنکیک و غیره داشته باشد که در یک کتاب درسی از این‌ها به عنوان بخش فهرست بندی نام برده می‌شود.

با استفاده صحیح از دسته‌ها و برچسب‌ها ، مرور کاربران در وب سایت خود را برای کاربرانتان آسان می کنید. این امر همچنین جستجوی موتورهای جستجو در وب سایت شما را نیز آسان‌تر می کند.

پیوند داخلی را به یک عادت تبدیل کنید

موتورهای جستجو به هر صفحه در وب سایت شما امتیاز می‌دهند. دستور العمل این امتیازمخفی نگه داشته می‌شود. با این حال ، رایج ترین آن‌ها، لینک ‌دهی صفحات به هم هستند.

به همین دلیل مهم است که از سایر پست‌ها و صفحات وبلاگ خود به سایر محتواهای خود پیوند دهید.

شما باید این عادت را ایجاد کنید که هر زمان ممکن می توانید در پست های شخصی خود در ارتباط باشید. اگر چندین نویسنده دارید،  یک لیست چک قبل از انتشار وبلاگ ایجاد کنید که لازم است حداقل ۳ پست وبلاگ دیگر را به هم پیوند دهد.

  • توصیه می شود : آموزش بهینه سازی لینک های وب سایت

این به شما کمک می کند تا مدت زمانی را که کاربران در سایت شما صرف می کنند را افزایش دهید و در نهایت امتیازسئو پست ها و صفحات وبلاگ شما را بهبود می بخشد.

نظرات را در وردپرس بهینه کنید

نظرات می توانند نشانه ای جدی از جذب کاربر در وب سایت شما باشند. کاربران حاضر به معنای پیوندهای بیشتر به سایت شما، ترافیک بیشتر و بهبود سئو هستند.

اما باید مطمئن شوید که نظرات واقعی هستند و هرزنامه نیستند. هرزنامه ها نظراتی را با پیوندهای بد ارسال می كنند كه می‌تواند رتبه بندی جستجوی شما را تحت تأثیر قرار دهد و حتی خراب كند.

به همین دلیل به همه توصیه می کنیم که از افزونه Akismet استفاده کنند.

بسیاری از نظرات در مورد یک پست می تواند باعث کندتر شدن آن شود و این نیز بر رتبه بندی موتور جستجو شما تأثیر می‌گذارد.

  • توصیه می شود : بهینه سازی نظرات وب سایت

برای اینکه وب سایت شما به گونه‌ای باشد که بتواند مسئولیت بارگذاری نظرات شما بر روی سرور و سرعت شما را برطرف کند، می توانید نظرات را به چندین صفحه تقسیم کنید.

لینک های خارجی NoFollow در وردپرس

همانطور که در بالا ذکر شد ، پیوندها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا تصمیم بگیرند که کدام صفحات مهم هستند. هنگامی که به یک وب سایت پیوند می دهید ، تعدادی از سئوی سایت خود را به آن لینک منتقل می کنید.

بیشتر بخوانید  افزودن فهرست مطالب شناور به پست های وردپرس

افزودن ویژگی “nofollow” به پیوندهای خارجی (پیوند به وب سایت‌هایی که شما در اختیار ندارید) به موتورهای جستجو دستور می دهد که از آن پیوندها پیروی نکنند.

یک پیوند خارجی معمولی در HTML مانند این است:

<a href="http://example.com "> وب سایت نمونه </a>

پیوند خارجی با ویژگی nofollow به این صورت است:

<a href="http://example.com "rel="nofollow"> وب سایت نمونه </a>

همچنین می توانید کادر انتخاب rel = “nofollow” را به پنجره پیوند درج اضافه کنید . این به شما امکان می دهد تا به راحتی nofollow را به لینک های خارجی اضافه کنید.

پست های کامل در مقابل خلاصه ها یا موارد خاص

وردپرس از تعدادی از صفحات مانند صفحه اصلی، بایگانی دسته بندی‌ها، بایگانی برچسب‌ها، بایگانی تاریخ، صفحات نویسنده و غیره به پست‌های شما پیوند می دهد.

به طور پیش فرض، محتوای کامل مقاله را در تمام این صفحات نشان می دهد. این بر سئوی سایت شما تأثیر می گذارد، زیرا موتورهای جستجو می توانند محتوای تکراری را تشخیص دهند. مقالات کامل باعث می شود صفحات بایگانی شما کندتر شود.

نمایش مقالات کامل در همه جا همچنین بر بازدیدهای صفحه شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، کاربرانی که در فید RSS شما مشترک هستند، می توانند مقاله کامل را در خواننده خوراک خود بخوانند بدون اینکه هرگز به وب سایت شما مراجعه کنند.

ساده ترین راه برای حل این امر، نشان دادن خلاصه ها یا گزیده ای به جای مقالات کامل است.

می توانید با رفتن به تنظیمات »خواندن و خلاصه را انتخاب کنید.

سرعت و امنیت برای سئو  سایت وردپرس

افزایش سرعت سایت وردپرس برای سئو

حتی اگر تمام نکات و بهترین شیوه‌های سئو وردپرس را دنبال کنید، اما اگر سایت شما کند باشد یا توسط یک هکر مورد نفوذ قرار گیرد، در رتبه بندی موتورهای جستجو شما تاثیر بزرگی خواهد داشت.

در ادامه مواردی که به سرعت و امنیت وب‌سایت شما کمک می‌کند آورده شده است:

سرعت و عملکرد سایت خود را بهینه کنید

تحقیقات نشان می دهد که در عصر اینترنت، میانگین توجه انسان نسبت به ماهی قرمز کوتاه تر است.

  • توصیه می شود : افزایش سرعت سایت وردپرسی

شما به عنوان یک وب سایت فقط چند ثانیه فرصت دارید تا محتوای خود را ارائه دهید و کاربران را درگیر خود کنید. شما نمی‌خواهید این زمان گرانبها را هدر دهید تا بازدیدکننده خود منتظر بارگذاری وب سایت شما باشد. موتورهای جستجو مانند گوگل اعتراف می کنند که آن‌ها وب سایت های سریع تر را بالاتر از وب سایت های با بارگذاری کند قرار می دهند.

بهینه سازی تصاویر سایت در وردپرس برای سئو

تصاویر جذاب تر از متن هستند، اما زمان بارگذاری آن‌ها نیز طول می کشد. اگر به اندازه و کیفیت تصویر دقت نکنید ، می توانند وب سایت شما را کند کنند.

باید اطمینان حاصل کنید که از تصاویر بهینه سازی شده برای بارگذاری سریعتر استفاده می کنید.

نکته دیگری که باید برای بهینه سازی تصاویر خود برای موتورهای جستجو استفاده کنید، استفاده از عنوان های توصیفی تصاویر و تگ  alt است. استفاده از این تگ‌ها به موتورهای جستجو کمک می کند تا تصویرسایت شما را بشناسند و تشخیص دهند.

  • همچنین بخوانید : بهینه سازی تصاویر وب سایت

وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا هنگام بارگذاری یک تصویر، عنوان و تگ alt را اضافه کنید. اگر عکاس هستید یا به هر دلیلی تصاویر زیادی به سایت وردپرس خود اضافه می کنید ، پس باید از افزونه گالری استفاده کنید.

توصیه می کنیم ازافزونه  گالری Envira استفاده کنید. ما در تست های سرعت متوجه شدیم که این افزونه، سریعترین افزونه گالری وردپرس است . همچنین کاملا سئو دوستانه است.

امنیت سایت وردپرس شما

هر هفته ،گوگل حدود ۲۰،۰۰۰ وب سایت را برای بدافزارها و حدود ۵۰،۰۰۰ برای حملات فیشینگ لیست می کند. وقتی سایتی دراین لیست سیاه قرار می گیرد، به هیچ وجه در نتایج جستجو نشان نمی دهد.

این بدان معنی است که امنیت سایت وردپرس شما برای کسب رتبه های خوب  بسیار مهم است. قطعا شما نمی‌خواهید که تمام زحمات خود را به‌ویژه موارد مربوط به سئو بخاطر افتادن سایت‌تان در دست یک هکر به خطر بیفتد.

خبر خوب این است که ایمن نگه داشتن سایت وردپرس کار دشواری نیست.

ما استفاده از افزونه قدرتمند Sucuri را برای محافظت از وب سایت در برابر حملات  به شما معرفی می‌کنیم.

استفاده از SSL / HTTPS را شروع کنید

سئو سایت وردپرس

SSL (Secure Sockets Layer) یک فناوری است که ارتباط بین مرورگر کاربر و سروری را که به آن متصل می شود را رمزگذاری می کند. درواقع این کار یک لایه امنیتی اضافی به سایت وردپرس شما اضافه می کند.

وب سایت های امن با SSL توسط یک علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نشان داده می شوند. این امر باعث اطمینان بیشترکاربران به وب سایت شما می شود و در صورت راه اندازی یک فروشگاه آنلاین با وردپرس و پردازش اطلاعات پرداخت کاربران که اطلاعاتی حساس است وجود SSL بسیار ضروری است.

شما می‌توانید  گواهینامه SSL خود را از طریق شرکت میزبان وب خود به سادگی خریداری کنید.

همچنین می توانید SSL رایگان را با Letry Encrypt دریافت کنید. چندین شرکت میزبان وردپرس مانند Siteground ، Dreamhost و WPEngine قبلاً پیشنهاداتی را برای ادغام آسان رمزگذاری کرده اند.

اگر می خواهید یک گواهی نامه حق بیمه کارت ویزیت SSL یا فقط یک گواهی معمولی با ضمانت امنیتی داشته باشید، توصیه می‌کنیم از Domain.com استفاده کنید.

 

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه سایت وردپرس خود را بهینه سازی کنید وبتوانید بهترین جایگاه را در نتایج موتورهای جستجو پیدا کنید. شروع به کار کنید و حتما این نکات مربوط به سئو وردپرس را پیاده سازی کنید و پس از گذشت چند ماه،  افزایش میزان ترافیک سایت خود را در هنگام پردازش موتورهای جستجو مشاهده کنید.

تعداد بازدید: 257
اشتراک گذاری
0
سر دبیر
سر دبیر

پستهای مرتبط

الگوریتم های گوگل سئو
نوامبر 28, 2022

الگوریتم های گوگل سئو – لیست کامل + تکنیک های سئو


ادامه مطلب
عدم نمایش سایت در نتایج گوگل
نوامبر 28, 2022

دلایل اصلی عدم نمایش سایت در نتایج گوگل


ادامه مطلب
نوامبر 28, 2022

چگونه بفهمیم گوگل اولین بار چه زمانی یک وب سایت را ایندکس کرده است؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پربازدید

  • آموزش preloader آموزش preloader در وردپرس (536)
  • یادگیری برنامه نویسی بهترین بازی‌ها برای یادگیری برنامه نویسی را بشناسید (432)
  • ۵ تا بهترین افزونه کروم برای وردپرس ۵ تا بهترین افزونه کروم برای وردپرس (427)
  • آموزش ایجاد کتاب در Word آموزش ایجاد کتاب در Word (411)
  • خطای پایگاه داده خطای پایگاه داده هنگام نصب وردپرس ؛ راهنمای کامل رفع (402)
  • ویندوز ۱۲ تصویر رابط کاربری ویندوز ۱۲ به‌طور اتفاقی لو رفت (391)
  • ایموجی ها در فتوشاپ ایموجی ها در فتوشاپ (391)
  • محیط نرم افزار Word 2016 آشنایی با محیط نرم افزار Word 2016 (391)
  • آموزش ایجاد و مدیریت فهرست مطالب در Word (384)
  • رمز ورود وب سایت وردپرس چگونه رمز ورود وب سایت وردپرس خود را تغییر دهیم ؟ (384)
© 2022 bazyarwork by آورنگ | All Rights Reserved | Powered by WordPress