افزونه های مختلفی بای افزایش و بهینه سازی سرعت لود صفحات سایت وردپرس موجود می باشد ، از همین رو ما در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین افزونه های رایگان افزایش سرعت بالا آمدن سایت وردپرسی اشاره نماییم. کافیست نام افزونه موردنظر را در مخزن افزونه های وردپرس جستجو و آن را نصب کنید.
سرعت وبسایت یکی از مهمترین عوامل جذب کاربران و البته نگهداری آنها در سایت است. شما هم وقتی که آدرس سایتی را وارد میکنید و بیش از چند ثانیه سایت هنوز لود نشده باشد صفحه را کاملا میبندید. طبق تحقیقاتی که صورت گرفته، ۴۷ درصد بازدیدکنندگان اگر سایت در ۲ ثانیه بارگذاری نشود سایت را ترک میکنند. سرعت پایین سایت، یعنی از دست دادن ترافیک، کاهش بازدیدکنندگان و امتیازی منفی در سئو و رتبه بندی سایت. در نتیجه افزایش سرعت سایت وردپرسی برای وبمستران امری بسیار مهم به شمار میرود.
در این مقاله قصد داریم ۹ افزونه کاربردی را برای یک سایت وردپرسی معرفی کنیم که موجب افزایش سرعت سایت خواهند شد:
WP Rocket بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرسی هست. با استفاده از این افزونه، میتوانید همه عملکردهای کش را که انتظار دارید، به همراه مجموعه ای از ویژگی هایی که احتمالاً انتظار آن را ندارید، به دست آورید.
این افزونه بسیار کاربر پسند بوده و رابط کاربری سادهای دارد.
حتما در سایت خود به افزونههایی مثل Lazy Loading images، تنظیم DNS، پشتیبانی از CDN، بهینهساز پایگاه داده نیاز خواهید داشت. با نصب افزونه WP Rocket تمام این ویژگیها را یکجا و در یک افزونه خواهید داشت.
اگر می خواهید یک افزونه بهینه سازی سرعت که همه این کارها را انجام میدهد، داشته باشید بهترین انتخاب، نصب و فعالسازی افزونه WP Rocket میباشد که تمام این ویژگیها را دارد.
امکانات افزونه:
Perfmatters نسبت به اکثر افزونه های این لیست، برای بهبود بارگیری و لود صفحه، روش متفاوتی را به کار میبرد.
به طور پیش فرض، وردپرس گزینههای خاصی را فعال کرده است که برای اکثر سایتها ضروری نیستند و عملکرد را کند میکنند. با استفاده از Perfmatters غیرفعال کردن این گزینه ها با چندکلیک بهسادگی امکان پذیر است. اما ، مهمترین دلیلی که باعث کندتر شدن لود صفحات شما میشود درخواستهای HTTP است که لزوما موردنیاز نیستند. این افزونه به شما این امکان را میدهد تا تنظیم کنید جایی که نیازی به پردازش درخواستهای HTTP نیست، اجرا نشوند.
امکانات افزونه:
WP Fastest Cache یک افزونه کاربردی با تمرکز بر ذخیره سازی است. افزونهای با ویژگیهای خوب بسیار و کاربری آسان است.
برخی افزونه ها خیلی مبتدی هستند، برخی دیگر خیلی پیشرفته و حرفهای هستند اما مشخص است که توسعه دهنده این افزونه حد میانه را پیدا کرده است.
این افزونه تاکنون بیش از ۲۰۰،۰۰۰ نصب فعال داشته است و در وب سایت WordPress.org نظرات بسیار خوبی را دریافت میکند.
امکانات افزونه:
افزونه Cache Enabler افزونه بسیار خوبی ارائه شده از تیم KeyCDN است. درواقع یک افزونه کش سبک است که میتوانید تنها در چند دقیقه آن را تنظیم کنید. این افزونه با تنظیم زمان انقضای کش، تنظیم minification و چند گزینه دیگر همراه است.
امکانات:
WP Super Cache یکی از پرکاربردترین افزونه های caching است که برای وردپرس در دسترس است. این افزونه تاکنون بیش از ۵.۵ میلیون نصب فعال داشته است.
امکانات:
W3 Total Cache افزونه محبوب دیگری برای افزایش سرعت سایت وردپرسی است. طیف گسترده ای از گزینه ها و روشهای کش مختلف پشتیبانی میشوند. پشتیبانی پیشرفته ای برای CloudFlare و سایر خدمات CDN وجود دارد.
واقعیت این است که این افزونه چون گزینه های زیادی را برای اعمال تنظیمات دارد، راه اندازی سادهای ندارد. پس باید در تنظیمات این افزونه دقت لازم را داشته باشید. به همین دلیل استفاده از این افزونه به کاربران تازهکار توصیه نمیشود.
امکانات:
همانطور که میدانید با فشردهسازی کدهای JS ، HTML و CSS سایت وردپرس میخواهیم سرعت بارگذاری وب سایت خود را کاهش دهیم. شایان ذکر است که هنگام تنظیم این نوع پلاگین ها باید بسیار مراقب باشید، برخی از افزونهها ممکن است با این نوع افزونهها دارای مغایرت باشند.
WP Super Minify به شما این امکان را میدهد که در صورت بروز هرگونه مشکل، فشرده سازی JavaScript و یا CSS را غیرفعال کنید.
امکانات افزونه:
افزونه WP Smush مبتنی بر سرویس Yahoo Smush.it است که برای بهینه سازی تصاویر و حذف بایتهای غیر ضروری از پروندههای تصویری استفاده میشود.
اکثر ابزارها از فرمت های “lossy” استفاده می کنند که باعث کاهش کیفیت میشوند، اما WP Smush از این فرمتها استفاده نمیکند، بنابراین شما نمیتوانید متوجه تفاوت در کیفیت شوید.
امکانات:
معمولاً وقتی بازدید کننده از وب سایت شما بازدید میکند و سعی میکند صفحه را بارگیری کند، کل صفحه را بارگیری میکند.
اگر این صفحه طولانی باشد و تصاویر زیادی در آن ایجاد شود، میتواند باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت شما شود. حقیقت این است که شما در واقع به بارگیری همزمان کل صفحه نیازی ندارید، به خصوص تصاویری که معمولاً بیشترین زمان بارگذاری را دارند.
ایده “LazyLoad” این است که عناصر خاص فقط در صورت لزوم بارگیری میشوند. و این کاری است که LazyLoad توسط WP Rocket انجام خواهد داد.
امکانات:
در این مقاله سعی کردیم بهترین و پرکاربردترین افزونههایی که به کاهش سرعت لود صفحات سایت شما کمک میکنند را معرفی کنیم. اکنون قصد داریم ابزارهایی را جهت تست سرعت سایت به شما پیشنهاد دهیم.
این نوع ابزارها فقط با وارد کردن URL وب سایت شما به تست سرعت سایتتان میپردازند و نتیجه را به شما نمایش میدهند. در اینجا ۵ ابزار برای تست سرعت سایت آورده شد ، که تنها کافیست آدرس سایت خود را در صفحه اول آن ها وارد کنید و نتیجه سرعت سایت خود را مشاهده نمایید. و همچنین به خطاهایی که باعث کندی سرعت سایت شما شده اند ، پی ببرید.
سعی کنید با ابزارهای آنلاین و به صورت دوره ای، سرعت لود سایت خود را ارزیابی کنید. یکی از مشهورترین و متداول ترین این ابزارها وبسایت GTmetrix است که مرجع مهم این حوزه و مورد اعتماد بسیاری از وب مسترهای جهان است.
سرعت و کارایی وردپرس، هم برای مخاطبان و هم برای جایگاه سایت در موتورهای جست وجو بسیار اهمیت داشته و درعین حال به عوامل زیادی بستگی دارد. نمی توان انتظار داشت که تنها با نصب و فعال سازی یک افزونه، بتوانیم تخت گاز در جاده برانیم! از مهم ترین عوامل سرعت اجرای هر وبسایتی، کیفیت و امکانات سروری است که میزبانی وبسایت را بر عهده دارد. اول این که از شرکت های معتبر و خوشنام هاست تهیه کنید و در قدم دوم بهتر است بررسی کنید که نسخه PHP و MySQL حداقل ۵/۶ روی سرور آپاچی یا Nginx نصب شده باشد. همچنین اطمینان حاصل کنید که منابع اختصاص یافته رم و پردازنده سرور، برای مصرف شما کافی است.
مساله مهم بعدی، استاندارد بودن کدنویسی قالب (پوسته) وبسایت شما است. اگر فایل های HTML ، به هم ریخته ، CSS حجیم و نامرتب و JSهای پیچیده ای که خوب اجرا نمی شوند در قالب دارید، حتما باید آنها را بهینه سازی کنید. فشرده سازی و کش کردن فایل ها نیز (همچنان که در معرفی افزونه ها متذکر شدیم) از راهکارهای بسیار اثرگذار در افزایش سرعت است. همچنین بهینه سازی عکس ها و نیز بهبود کارایی دیتابیس را که این هفته به آن هم پرداختیم، بخصوص در وبسایت هایی با مطالب و محصولات زیاد جدی بگیرید.