بازیار ورکبازیار ورکبازیار ورکبازیار ورک
  • اخبار تکنولوژی
  • طراحی وب
    • وردپرس
    • آموزش HTML
  • آموزش آفیس
    • word
    • Excel
    • Powerpoint
  • آموزش گرافیک
    • فتوشاپ
    • آموزش عکاسی
    • ویرایش فیلم
    • ویرایش عکس
    • سه بعدی و انیمیشن
  • سئو
  • معرفی نرم افزار
  • مجله موفقیت
  • مجله کسب و کار
  • ترفندها
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ساخت چک لیست در اکسل
آموزش ساخت چک لیست در اکسل
اکتبر 1, 2022
رمز ورود وب سایت وردپرس
چگونه رمز ورود وب سایت وردپرس خود را تغییر دهیم ؟
اکتبر 2, 2022

۷ تا بهترین ابزار تست سرعت وردپرس

ابزار تست سرعت وردپرس

اگر می خواهید سرعت بارگذاری سایت وردپرس خود را افزایش دهید ، ابتدا باید بدانید که سرعت در حال اجرا آن چه مقدار است. سپس می توانید سرعت وب سایت وردپرس خود را با نسخه قبلی محاسبه و مقایسه کنید.

قابل ذکر است ، شما باید از سرعت فعلی وب سایت خود آگاه باشید تا اقدامات بیشتری برای افزایش بیشتر آن انجام دهید. یک تست سرعت وردپرس تمام جزئیات لازم برای ادامه کار را در اختیار شما قرار می دهد.

چرا تست سرعت وردپرس مهم است؟

بیشتر بازدید کنندگان وب از وب سایت های کم سرعت متنفر هستند. به طور متوسط ​​بارگیری یک وب سایت نباید بیش از سه ثانیه طول بکشد. کاربران به دلیل سرعت ضعیف بارگیری از بازدید از وب سایت های مشابه خودداری می کنند. در دهه فعلی ، هیچ وب سایتی برای لود آهسته وجود ندارد.

باید بدانید که آیا وب سایت وردپرس شما یکی از آن وب سایت های کم سرعت است. تا زمانی که از سرعت دقیق وب سایت خود مطلع نشوید ، نمی توانید به آن کمک کنید. بنابراین ، برای تشخیص سرعت وب سایت خود باید تست سرعت وردپرس را انجام دهید.

بهترین ابزار تست سرعت برای وردپرس

تعداد زیادی ابزار تست سرعت وردپرس برای استفاده وجود دارد. هرکدام روش قابل توجهی در اجرای تست های سرعت و ارائه تجزیه و تحلیل سرعت سایت دارند. اما به جای اینکه کورکورانه هرکدام را امتحان کنید ، باید از کارآمدترین ابزار تست سرعت وردپرس برای خود استفاده کنید.

در اینجا ما ۷ تا بهترین ابزار تست سرعت وردپرس را برای شما جمع آوری کرده ایم:

۱. Google PageSpeed ​​Insights

تست سرعت سایت گوگل

PageSpeed ​​Insights یک سرویس منبع باز است که توسط Google برای اجرای تست های سرعت و عملکرد وب سایت شما توسعه داده شده است. استفاده از آن ساده است و می تواند آزمایشات را برای پارامترهای مختلف در موبایل و دسک تاپ اجرا کند.

نتایج بینش سایت به چند قسمت تقسیم می شود: داده های زمینه ای ، داده های آزمایشگاهی ، فرصت ها ، تشخیص ها و ممیزی های تصویب شده . به عنوان مثال ، در داده های میدانی ، FCP (First Contentful Paint) به معنای زمان بارگذاری محتوا در صفحه است ، FID (اولین ورودی تأخیر) نشان دهنده پاسخگویی صفحه است.

بیشتر بخوانید  بازکردن لینک های خارجی در پنجره جدید وردپرس

فرصت ها زمینه برای بهبود را نشان می دهد ، عیب یابی موارد مختلفی را نشان می دهد كه نیاز به بهبود دارند و ممیزی های گذرانده شما را از مناطقی كه در آن كار خوب پیش می رود آگاه می كنند.

وقتی سرویس Google در مورد وب سایت شما اطلاعاتی ارائه می دهد ، باید آنها را جدی بگیرید. این به این دلیل است که بیشتر بازدید کنندگان شما در Google جستجو می کنند ، و Google رتبه بندی جستجو را کنترل می کند.

۲. تست سرعت GTmetrix

Gtmetrix

GTmetrix به دلیل مشاهدات دقیق و گزارش عملکرد یکی از محبوب ترین ابزارهای تست سرعت WordPress است. با توجه به قابلیت استفاده و کیفیت اطلاعات ، استفاده از آن ارزشش را دارد.

GTmetrix دارای یک سیستم درجه بندی برای وب سایت ها با توجه به عملکرد آنها است که در درجه اول قرار دارد. وب سایت شما نمره می گیرد ، و سپس  جزئیات ارائه می شود.

۳. تست سرعت Pingdom

 تست سرعت وردپرس

Pingdom یکی از محبوب ترین ابزارهای تست سرعت WordPress است. با توانایی تست سرعت وردپرس از ۷ سرور مختلف و ۷۰ مکان جهانی آن را به یک ابزار مفید برای کاربران در سراسر جهان تبدیل می کند.

این قابلیت در کنار بینش عملکرد عمیق قابلیت استفاده روان را دارد. همچنین یک سیستم درجه بندی برای دیدن موقعیت وب سایت شما در میان سایر وب سایت های جهانی در مورد سرعت و عملکرد بارگیری وجود دارد.

Pingdom جنبه هایی برای بهبود عملکرد صفحه (جستجوی DNS ، سرصفحه های منقضی شده ، درخواست های HTTP ، تغییر مسیر URL ها و غیره) را به شما ارائه می دهد. همچنین به شما در مورد اندازه انواع مختلف محتوای شما (تصویر ، اسکریپت ، HTML ، فونت ها ، XHR) اطلاع می دهد. علاوه بر این ، کدهای پاسخ شما را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید  نصب وردپرس روی لوکال هاست

۴. WebPageTest

WebPageTest

WebPageTest ابزاری حرفه ای برای تست سرعت سایت است که اطلاعات دقیق و معیارهای سرعت وب سایت شما را در اختیار شما قرار می دهد.

این سیستم ۳ بار تست سرعت را اجرا می کند و سپس اطلاعات را با نمایش آبشار ، عکس صفحه و فیلم زمان بارگذاری آهسته نمایش می دهد.

WebPageTest تجزیه و تحلیل سرعت وب سایت شما را در دسته های مختلف مانند خلاصه ، جزئیات ، عملکرد ، محتوا ، دامنه ها ، تجزیه و تحلیل تصویر نمایش می دهد . در نتیجه ، شما با وضعیت فعلی و عملکرد بخشهای مختلف وب سایت خود آشنا خواهید شد.

۵. تست سرعت وب سایت KeyCDN

ابزار تحلیل سرعت سایت

 KeyCDN می تواند از ۱۰ مکان مختلف از سراسر جهان تست سرعت را در وب سایت شما انجام دهد. همچنین می توانید از این ابزار به عنوان بررسی کننده عملکرد وب سایت خود استفاده کنید.

ابزار تست سرعت وب سایت درجه بندی های مختلفی را برای نمایش عملکرد سرعت اجزای مختلف وب سایت به شما ارائه می دهد. این نتایج همچنین به شما پیشنهاد می دهد که در مورد مسائل گام های لازم را بردارید.

علاوه بر این ، شما نمودار پایایی معیارهای سرعت و جزئیات و عملکرد صفحات مختلف وب سایت خود را دریافت می کنید. هر یک از این نتایج سرعت صفحه شامل زمان بارگیری صفحه ، اندازه و وضعیت آن است.

  • مرتبط : افزایش سرعت سایت وردپرس با Plugin Organizer

۶. تست سرعت وب سایت با Uptrends

Uptrends  

ابزار آزمایش سرعت وب سایت Uptrends  به شما امکان می دهد سرعت وب سایت خود را در مرورگرهای مختلف (Chrome ، Firefox ، Internet Explorer ، Phantoms JS) و اتصالات اینترنتی مختلف (Native ، ADSL ، Fiber ، Cable) با توجه به تنوع بازدیدکنندگان از سراسر جهان ، آزمایش کنید.

در ابتدا شما یک نمای کلی از عملکرد وب سایت خود به همراه نمره Google PageSpeed ​​همراه با زمان بارگیری کل ، اندازه صفحه اصلی ، درخواست های مورد نیاز و انواع اتصال مورد استفاده خود دریافت می کنید.

بیشتر بخوانید  ۵ تا بهترین افزونه کروم برای وردپرس

در مرحله دوم ، شما می توانید تجزیه و تحلیل بهبود عملکرد را در جایی که این ابزار بخش هایی را برای بهبود سرعت در وب سایت خود پیشنهاد می دهد ، ارائه دهید.

سرانجام ، شما درخواست متغیرهای از وب سایت خود را دریافت می کنید. همچنین ، جداول و نمودارهایی برای انواع اشیا ، بایت های اشیا و غیره دریافت می کنید.

۷. ابزار Yellowlab

Yellowlab

Yellowlab یکی از جدیدترین و در عین حال باهوش ترین نسخه در جهان برای تست سرعت وب سایت است. این ابزار می تواند سرعت وب سایت شما را همراه با ممیزی سرعت صفحه و تجزیه و تحلیل Front-end آزمایش کند. برای درک بهتر ، معیارهای بسیار عمیقی دریافت می کنید.

در ابتدا ، افزونه تست سرعت وب سایت نمره جهانی وب سایت شما را نشان می دهد. بعداً ، شما اطلاعات کاملی در مورد اجزای مختلف و عملکرد آنها از جنبه های مختلف مانند وزن صفحه ، درخواست ها ، پیچیدگی DOM ، JS ، JQuery CSS ، فونت ها و غیره به دست می آورید. همه این گزینه ها حاوی داده های مفیدی برای کمک به عملکرد سریع وب سایت شما هستند.

سرعت عالی وردپرس چه سرعتی است؟

به طور کلی ، وب سایت هایی که بارگیری آنها کمتر از ۳ ثانیه طول می کشد ، وب سایت های عالی محسوب می شوند. اگرچه از نظر فنی هیچ استانداردی وجود ندارد که دقیقاً زمان ایده آل بارگیری وب سایت را مشخص کند.

اگر کاربران بدون هیچ گونه وقفه و تأخیری تجربه مرور روان خود را داشته باشند ، این سرعت از دید کاربران عادی ، سرعت ایده آل است. اگر می خواهید سرعت بیشتری را از وب سایت وردپرس خود خارج کنید ، می توانید یک افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس را انتخاب و نصب کنید.

تعداد بازدید: 363
اشتراک گذاری
0
سر دبیر
سر دبیر

پستهای مرتبط

الگوریتم های گوگل سئو
نوامبر 28, 2022

الگوریتم های گوگل سئو – لیست کامل + تکنیک های سئو


ادامه مطلب
عدم نمایش سایت در نتایج گوگل
نوامبر 28, 2022

دلایل اصلی عدم نمایش سایت در نتایج گوگل


ادامه مطلب
نوامبر 28, 2022

چگونه بفهمیم گوگل اولین بار چه زمانی یک وب سایت را ایندکس کرده است؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پربازدید

  • آموزش preloader آموزش preloader در وردپرس (536)
  • یادگیری برنامه نویسی بهترین بازی‌ها برای یادگیری برنامه نویسی را بشناسید (432)
  • ۵ تا بهترین افزونه کروم برای وردپرس ۵ تا بهترین افزونه کروم برای وردپرس (427)
  • آموزش ایجاد کتاب در Word آموزش ایجاد کتاب در Word (411)
  • خطای پایگاه داده خطای پایگاه داده هنگام نصب وردپرس ؛ راهنمای کامل رفع (402)
  • ویندوز ۱۲ تصویر رابط کاربری ویندوز ۱۲ به‌طور اتفاقی لو رفت (391)
  • ایموجی ها در فتوشاپ ایموجی ها در فتوشاپ (391)
  • محیط نرم افزار Word 2016 آشنایی با محیط نرم افزار Word 2016 (391)
  • آموزش ایجاد و مدیریت فهرست مطالب در Word (384)
  • رمز ورود وب سایت وردپرس چگونه رمز ورود وب سایت وردپرس خود را تغییر دهیم ؟ (384)
© 2022 bazyarwork by آورنگ | All Rights Reserved | Powered by WordPress